De oplevering van U woning of bedrijf

 

Wij kunnen uw oude verblijf weer fris en schoon opleveren. All in move kan de werkzaamheden aan het huis verrichten om deze weer aan de eisen van de makelaar, woningstichting of zorginstelling te laten voldoen, zoals vloerbedekking verwijderen, schilder- en plamuurwerkzaamheden etc. Ook kunnen wij oude meubelen afvoeren en de opleverschoonmaak verzorgen.

 

 

Inpak-/ uitpakservice

All in move kan U kleine spullen indien U wenst voor U inpakken in de juiste verpakkingsmaterialen, zoals glaswerk, porseleinen beeldjes, kristalen vazen, schilderijen etc. Ook kunnen wij de dozen bij aankomst weer uitpakken. Verder kunnen wij U de verpakkingsmaterialen ook aanleveren zoals dozen, kledingzakken, bubbeltjesfolie (noppenfolie) etc.

 

 

Opslagruimte

All in move kan voor U opslagruimte regelen om U goederen veilig in op te slaan. Wij werken met diverse bedrijven voor opslagruimte samen in Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Oss, Waalwijk, Roosendaal, Bergen op Zoom, Eindhoven, Raamsdonksveer, Oosterhout, Gilze-Rijen, maar andere plaatsen in de rest van Nederland is natuurlijk ook mogelijk.