Verhuistips

All in move geeft u vast 8 handige tips om u verhuizing soepel te laten verlopen.

1. Pak zelf zoveel mogelijk in (en uit)

Vraag All in move vooraf om het speciale verhuismateriaal, zoals verhuisdozen, garderobedozen, bubbels, etc. Tijdens het inpakken kunt u selecteren wat u meeneemt. Begin er tijdig mee: er gaat meer tijd inzitten dan u denkt. Markeer de dozen zodat U weet wat erin zit en laad dozen niet te zwaar maar combineer zware met lichte spullen zodat de dozen bij het stapelen niet inzakken. Indien U Uw spullen liever laat in-en/of uitpakken dan biedt All in Move hiervoor de service.

2. Selecteer bewust wat u laat verhuizen

Neem alleen mee wat nodig is. Neem ruim de tijd om 'een opruiming' te houden. Hier is veel tijd mee te besparen.

3. Demonteer zelf de grote meubelen

Grote meubels (kasten, bedden) kunnen vanwege de beperkte ruimte vaak niet in een stuk vervoerd worden. Zorg dat U de spullen van te voren zelf demonteert om kosten en tijd te besparen. Mocht U hiervoor niet in de gelegenheid zijn dan doet All in Move dat graag voor U. Markeer de losse onderdelen met stickers om montage later makkelijk te maken. Bewaar schroeven, bouten en sleutels in een envelop en plak deze aan de binnenzijde van het meubel.

4. Regel hulp

Maak afspraken of familie en/of vrienden tijdens de verhuizing mee kunnen helpen. U bespaart hierbij direct tijd en geld. Bij All in Move kunt U dit in de offerteaanvraag aangeven.

5. Overweeg tijdelijke opslag van goederen

Het kan interessant zijn om goederen voor korte of lange termijn op te slaan om eventuele overbrugging tussen twee woningen makkelijker te maken. U hoeft dan ook niet alles in een keer leeg te halen of terug te plaatsen, zodat U voldoende bewegingsruimte behoudt tijdens de verhuizing. All in Move heeft met diverse opslagruimtes een goed contact en kan U daarmee helpen.

6. Nieuwe inboedel

Maak duidelijke afspraken met eventuele leveranciers van nieuwe inboedel dat de meubelen op U nieuwe adres geleverd worden wanneer U alle klussen heeft afgewerkt. Dit om mogelijke beschadigingen te vermijden.

7. Neem zelf goederen mee

Waarschijnlijk bezoekt u regelmatig uw nieuwe woning. U kunt dan overwegen om kleine spullen vast zelf mee te nemen.

8. Gebruik verhuislift

Indien U veel goederen op verdiepingen boven de begane grond heeft is het vaak voordeliger om indien mogelijk een verhuislift te gebruiken. All in Move kan deze voor U meenemen.