Verhuizingen

All in move is een Nederlands gespecialiseerd bedrijf in verhuizingen en diverse transporten zowel nationaal als internationaal voor particulieren en bedrijven met representatief personeel.

 

Werkzaamheden met een verhuislift

Voor verhuizingen op hoger gelegen etages hebben wij een verhuislift die reikt tot de zesde verdieping. Alle zware en grote objecten kunnen hiermee zonder schade naar de begane grond worden gebracht.

Het transport

Het transport gebeurt uiterst zorgvuldig en kan zowel per bakwagen als vrachtwagen met laadklep. De goederen worden hierbij goed geladen en de spullen worden hierbij deskundig vastgezet zodat deze zonder schade weer bij U afgeleverd worden. Uiteraard zijn U goederen tijdens de verhuizing verzekerd.

Inpak-/ uitpakservice

All in move kan U kleine spullen indien U wenst voor U inpakken in de juiste verpakkingsmaterialen, zoals glaswerk, porseleinen beeldjes, kristalen vazen, schilderijen etc. Ook kunnen wij de dozen bij aankomst weer uitpakken. Verder kunnen wij U de verpakkingsmaterialen ook aanleveren zoals dozen, kledingzakken, bubbeltjesfolie (noppenfolie) etc.

De aanpak en voorbereiding van de verhuizing

Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen kunnen wij van tevoren bij U langskomen om te kijken wat U wilt verhuizen, langs welke weg we de goederen kunnen verplaatsen, wat evt. obstakels zijn en of we misschien gebruik moeten maken van een verhuislift. Ook bespreken we samen de aandachtspunten door.

Bekijk ook onze 8 handige tips om u verhuizing soepel te laten verlopen.

 

De nieuwe woning gebruiksklaar maken

In U nieuwe woning heeft U waarschijnlijk nog een heleboel klusjes te doen. De wasmachine / droger aansluiten, lampen, gordijnen en schilderijen ophangen, meubelen monteren, zonneschermen monteren, sanitair aansluitingen, schilderwerk etc. Wij van All in move kunnen U hiermee helpen met onze monteurs.